Siirt'te LGS'ye Kaç Öğrencinin Katıldığı Açıklandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt merkez ve 6 ilçe 10 bin 160 öğrencinin yüzde 80'ninin katıldığı öğrenciler 142 okulda Liselere Giriş Sınavına katıldı.

Tüm okulların sınavdan önce dezenfeksiyonu yapıldı. Sınav görevlileri ve öğrencilerin tamamına ücretsiz maske verildi. Sınıflarda dezenfektan malzemeleri bulundurulurken öğrenciler bekletilmeden ve sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek sınav salonlarına alındı.

Siirt İl Milli eğitim Müdürü Deniz Edip açıklamasında, "İlimiz genelinde 142 okulumuzda, Liselere Geçiş Sınavı sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır."dedi.

İl genelinde LGS’ye katılım oranı bir önceki senelere oranla yüksek olduğunu belirten Edip şu şekilde konuştu, " Tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin sınav süresince kurallara riayet etmesinden dolayı teşekkür ederken, Liselere Geçiş Sınavının (LGS) ilimizde başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük emek veren İl Milli Eğitimi yönetimimize İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, okul müdürlerimize ve sınavda görev alan tüm meslektaşlarıma, personelimize, polis ve jandarma mensuplarımıza teşekkür ederim.”


HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN