Siirt'te Üzerine Kaynar Su Dökülen Çocuk Yaralandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in Pervari ilçesinde üzerine kaynar su dökülen 2 yaşındaki çocuk, karla mücadele ekiplerinin yolu açma çalışmasının ardından hastaneye ulaştırıldı.

Kar nedeniyle yolu ulaşıma kapalı olan Pervari ilçesine bağlı Düğüncüler köyünde ayağına sıcak su dökülen 2 yaşındaki Kenan Erbek karla mücadele ekiplerinin çalışması sonucu hastaneye ulaştırıldı. 

Düğüncüler köyünde ikamet eden 2 yaşındaki Kenan Erbek evde oyun oynar iken ayağına kaynar su döküldü. 

Ayağından yaralanan Erbek'in yakanları sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak köy yolu kar nedeniyle kapalı olunca, sağlık ekipleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yardım talep etti. Karla mücadele ekiplerinin çalışması sonucu sağlık ekipleri, Düğüncüler köyüne ulaştı. Ambulansa alınan Erbek, yaklaşık 2 saat sonra Pervari Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

Tedaviye alınan Kenan Erbek'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

'KÖY YOLLARINI AÇIYORUZ HASTA VE YARALILARI KURTATIYORUZ'

Siirt ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı Eruh, Pervari, Şirvan Baykan ilçelerinde birçok köy yolunu ulaşıma kapatır iken yolların açılması için İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğu bir mesai harcadığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "İlçelerimizde halen kar yağışı devam etmektedir. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak yolları ulaşıma açıyor ancak kar durmadığı için açılan yollar tekrar kapanıyor. Gelen ihbarlara anında müdahale ederek hasta ve yarlılarımızı 112 Acil Servis Ekipleri ile kurtarıyoruz. Pervari ilçesinde ayağına sıcak su dökülen ve yaralanan Kenan Erbek, Eruh İlçemizde hastalanan Abdullah Dayar'ı sağlık ekiplerine ulaştırdık. Karla mücadele çalışmamız aralıksız bir şekilde devam etmektedir." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN