Siirt'te Yunus Polisleri Şov Yaptı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursunda başarı sağlayan ve sertifikalarını almaya hak kazanan 10 polis, motosiklet üzerinde gösteri yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen törende kurban kesilmesinin ardından başarılı polislere sertifikaları verildi.

Sertifikalarını alan polisler, motosiklet üzerinde şov yaparak, izleyenleri büyüledi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Polisin Asayiş Suçları İle Mücadele Stratejilerinin Geliştirilmesi Güçlendirilmesi Projesinden yola çıkarak şahıslara ve özellikle mal varlığına karşı işlenen gasp, kapkaç, hırsızlık yankesicilik, dolandırıcılık, oto hırsızlığı, otodan hırsızlık ve benzeri suçlarla mücadelede, gerekli değerlendirmeler yapılarak olayların faillerinin tespiti ile suçların etkin mücadele yöntemi ve daha hızlı bir şekilde hizmetin verilebilmesi için personel sayısının arttırılması amacı ile 26 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu düzenlendiği belirtildi.

Kursun sonunda eğitimini başarı ile tamamlayan 10 personele sertifikaları verildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde halen kullanılmakta olan 5 adet motosiklete ek olarak Asayiş Dairesi Başkanlığı’ndan talep edilen 4 adet motosiklet dahil edilerek, toplamda 9 motosiklet ve 23 personel Motosikletli Polis Timleri amirliğinde göreve başladığı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN