Şirvan Kaymakamı Hasar ve Başkan Cellek'ten Okula Yeni Başlayan Çocuklara Jest

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Koronavirüs salgını nedeniyle okuldan uzak kalan öğrencilerin eğitimine destek sağlamak amacıyla Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesince alınan okuma yazma setleri ilçe geneli okula yeni başlayan çocuklara dağıtıldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ve İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ile birlikte ilçeye bağlı köy okullarına giderek öğrencilere okuma-yazma seti ve maske dağıttı.

Kaymakam Hasar, Başkan Cellek ve beraberindekiler, Nallıkaya, Cevizlik ve Şehit Jandarma Astsubay Hacı İbrahim Yılmaz İlkokulları ziyaret ederek okuma setleri ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere hediye etti.

Eğitime yapılan yatırımın aynı zamanda geleceğe yatırım olduğuna dikkat çeken Kaymakam Hasar, “Kaymakamlık ve Belediye olarak ilçemiz ve köy okullarında eğitimin en verimli şekilde sunulmasına adına büyük gayret ve çaba serf ediyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını maksimum seviyede gideriyoruz. Kitaplarını ücretsiz alan öğrencilerimize Kaymakamlığımız ve belediyemiz tarafından hazırlanan okuma-yazma eğitim setlerini dağıttık. Ülkemizin aydınlık yarınları için birer ışık olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Cellek ise çocukların iyi bir eğitim almalarının gelecek nesiller adına umut verici olduğunun altını çizerek, “İlköğretimden başlayarak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz. Aydınlık yarınlar, bugünden iyi bir eğitim almış, geleceğine umutlu bakan nesillerin yetişmesiyle mümkün olacaktır. İyi eğitim almış nesiller, toplumun gücünü oluştururlar. Biz öğrencilerimize, çocuklarımıza ve yarınların teminatı olan genç arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bugün ilköğretim birinci sınıftaki öğrencilere okuma yazma seti hediye ettik. Çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmek için belediyemiz imkanları dahilinde eğitime desteğimiz tüm hızıyla sürecektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek öğrencilere okuma setleri ve maske dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer de Kaymakam Recep Hasar’a ve Belediye Başkanı Necat Cellek’e bu kıymetli hediyelerinden dolayı tüm öğrenciler adına teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN