Şirvan Kaymakamı İnan: 'İyi ki Buraya Gelmişim ve Çalışmışım'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Trabzon’un Of ilçesine tayini çıkan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İlçedeki 3 yıllık görev sürecinin sonuna geldiğini belirten İnan, burada bulunmaktan her zaman memnun olduğunu ifade ederek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile birlikte 3 yıllık Şirvan görevimizi bitirmek üzereyiz. 3 yıldır görev yapıyorduk, çok şükür çok güzel insanlar tanıdık. Çok güzel işlere vesile olma şansım oldu. Çok güzel işlerin bir parçası olabildim. Dolu dolu bir üç yıl geçirdikten sonra, Anadolunun başka bir güzel coğrafyasına Of ilçemize tayinim çıktı, yakın zamanda da ayrılacağım. Burada bulunmaktan her zaman memnun oldum. Sadece Şirvan’da değil, Siirt’te de çok güzel insanlarla tanıştık. Bu meslek hayatımda ve hayatımın geri kalanında bu güzel insanlarla münasebetimi devam ettireceğim. Şirvan ve Siirt’te çalışmaktan çok büyük bir mutluluk duydum. İyi ki buraya gelmişim ve burada çalışmışım diyebildim ve bugün ayrılırken de bu kadar güzelliği arkada bırakacağı için üzülebiliyor. Buradan sizlerin aracılığı ile Siirt ve Şirvanlı hemşerilerimize bir mesajımı iletmek istiyorum, haklarını helal etsinler. Bilsinler ki mekanlar değişse de bizim gönlümüz bir. Bundan sonra her türlü irtibatımız devam edecek.”

Öte yandan Şirvan Kaymakamlığı tarafından ‘Şirvan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu’na tahsis edilen Cafeme’de yapılan programda konuşmaya devam eden İnan, tüm Siirtli ve Şirvanlıların hizmetine sunulan Cafeme’ye tüm vatandaşların gönül rahatlığı ile gelip zamanları geçirebileceklerini bir mekanın hizmete girdiğini ve bu bağlamda herkesi bu nezih mekana beklediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN