Şirvanlı Sporcular Sezonu Mehmetçiğe Selam Göndererek Açtı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’in Şirvan ilçesinde 2019-2020 Amatör Ligde mücadele edecek Şirvan Spor’un oyuncuları protokol üyeleriyle birlikte ilk idmanını Mehmetçiğe selam göndererek açtı.

İlçe stadyumunda idman gerçekleştiren takım, Suriye’nin kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla Mehmetçiğe selam gönderdi.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Artı Siirt Haber Ajansına yaptığı açıklamada, 2019-2020 Amatör Ligde mücadele edecek Şirvan Spor’un hazırlıklarına başladığını söyledi.

İnan, şöyle konuştu:

“Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde Suriye’de devam eden Barış Pınarı Harekatı’nda kahraman Mehmetçiğimizi anmadan, onlara dua etmeden, selamlarımızı göndermeden geçmek istemedik. Sporun amacı barış, dostluk ve kardeşliktir. Bizim de gayemiz bu. Bu zor günlerde Mehmetçiklerimize kucak dolusu selamlar iletiyoruz. Şunu bilmelerini istiyoruz, 24 saatimiz, her aldığımız nefes, her yaşadığımız an ve saniye akıllarımızda onlara çok şey borçluyuz. Onlara kucak dolusu selamlarımızı iletiyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Konuşmaların ardından, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, protokol üyeleri ve sporcular kahraman Mehmetçiklere selam gönderdi.

A Milli Futbol Takımı oyuncularının Fransa maçında attığı golden sonra Mehmetçiğe gönderdiği selam fotoğrafı, hazırlanan dev pankartla ilçe stadyumuna asıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN