Türkiye'nin En Büyük Dil Okulu Siirt'te Açılıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

English Time Yakında Siirt’te de Açılıyor.

Türkiye'nin en büyük dil okulu English Time, 50. Şubesi'ni Siirt’te açıyor. Konuşma, İngilizcesi ve sınavlara hazırlık eğitim programları başta olmak üzere 7'den 70'e herkes için İngilizce hizmeti veren English Time'de görev yapan öğretmenlerin % 60 yabancı olacak.

1997 yılı sonunda kurulan ve geçen 20 yıllık zaman diliminde Türkiye'nin en büyük dil okulu haline gelen English Time, Siirt’te de açılıyor. 

3’ü çocuk olmak üzere 7 derslikli 350 m2'lik alanda Siirt'in en modern ve en büyük dil okulu English Time'de konuşma İngilizcesi, YDS ve uluslararası sınavlara yönelik kurs programları düzenlenecek. İngilizce sineması ve ücretsiz kafe hizmeti English Time'in artıları arasında olacak.

2005 yılından sonra franchising sistemi ile Türkiye'ye hatta İngiltere ve Amerika'daki şubeleri ile dünyaya açılan English Time'in 50. şubesi Öğrenci Merkezli İnteraktif Eğitim Modeli uygulanacaktır.

''Bilindik Bir Marka Olsun İstedik''

English Time Siirt Şubesini Siirt’e kazandıracak olan İngilizce işletme yüksek lisans mezunu (Master in Business Administration) genç girişimci Şeyma USLU “İngilizce artık olmazsa olmaz. İnsanlar bir kişiyi işe alırken Türkçesini sormuyor. İngilizceyi soruyor. Bankaya başvuran kişilerin CV'lerinde çok denk geliyordu. Birçok banka genel müdürlüğü artık İngilizce bilmeyeni almıyor. İngilizce sertifikasını nereden aldığına bile bakıyorduk. Kurumsal firmalara öncelik veriliyordu. O dönemlerde de görmüştüm English Time çok bilindik bir firma. Dil okulumuzda genel İngilizce konuşmaya yönelik kurslarımız, YDS, Uluslararası sınavlara yönelik hazırlık kurslarımız olacak. Siirt’in en işlek caddesinde açılacak olan dil okulumuzun tadilat süreci bittiğinde nasipse Nisan ayının başında eğitime başlanacaktır.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN