Vali Atik'e Veda Töreni

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Denizli Valiliğine atanan Vali V. Ali Fuat Atik için veda programı yapıldı.

Atik, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanması ardından, kentte bulunan kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla Polis Evinde düzenlenen bir törende bir araya geldi.

Veda töreninde açıklamalarda bulunan Atik, " Siirt benim için çok farklı çok anlamlı, çok güzel günle geçirdiğim çok güzel insanlar tanıdığım, hatıralarımda hep kalacak. İnanın ben bu şehre geldiğimden dolayı, sizler gibi değerli insanlar tanıdığımdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum." şeklinde konuştu.

Atik, konuşmasının devamında şunlara değindi:

"Sizlerle çok güzel şeyler paylaştık ok güzel günlerimiz oldu. Siirt'te dair hiç bir kötü hatıram yok. Ben Siirt'te görev yaparken gerek sivil toplum kuruluşlarının, gerek yerel basınımız olsun sürekli bana bana destek oldunuz sürekli arkamda durdunuz. Siirt'te taş üstüne taş koymaya çalışırken, ben sizlerin o manevi desteğini hep arkamda hissettim. İnanın içim çok buruk çok duygu yüklüyüm. Nasıl hitap edeceğimide bilemiyorum.

Siirt Valilik olarak benim ilk göz ağrımdı. Güzel şeyle yapmaya çalıştık . Tabi su süreçte, karadeniz dilinden kaynaklanan bazen anı çıkışlarım mutlaka olmuştur kalbini kırdığım gönlünü incittiğim, farkında olmadan yanlış intibah uyandırdığım muhakkak dostlarım olmuştur haklarını helal etmelerini istiyorum. benden yana bütün Siirt'te hakkım analarının ak sütü gibi helal olsun."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN