ZEHİR TACİRİNE OPERASYON

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Kısım Amirliği ekiplerince, Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde Ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde; Siirt ili Kurtalan ilçesi merkezinde ikamet eden (H.D) isimli şahsın haksız kazanç elde etmek maksadıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçunu işlediği, şahsın elinde bulunan uyuşturucu maddeyi (Metamfetamin) Kurtalan ilçe merkezindeki içici konumundaki şahıslara sattığı bilgisi alınması üzerine şahsın evine operasyon düzenlendi.
Konu ile ilgili olarak Kurtalan Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş olup, adli makamlardan alınan ‘Adli Arama ve El Koyma Kararı’na istinaden icra edilen operasyonda; (400) Gr Metamfetamin, ve (1) Adet Cep Telefonu ele geçirildi.
Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen malzemelere el konuldu.Operasyonda gözaltına alınan (H.D.) adlı (1) şüpheli hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN