ZİYARET VAR, ÇÖZÜM YOK

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt milletvekili Osman Ören Siirt’te bulunduğu zamanlarda birçok kurum, kişi ve yerleri geziyor ve ziyaretler ediyor.

Ören, sosyal medyada paylaştığı görüntülerde; “ziyaret edildi, sorunlar dinlendi vs.” şeklinde çokça paylaşım yaptığı görülüyor. Ancak vatandaş, hangi sorunlar dile getirildi, hangileri çözüldü ve hangi sorunlar için girişimde bulunduğunu öğrenmek istiyor.

Bir milletvekilinin kurum, kuruluş ve kişileri ziyaret etmesi önemlidir. Ancak ilimizin çokça ve acil çözülmesi gereken sorunları varken ve bunlar için daha fazla zaman harcanması gerekirken, yapılan ziyaretlerde hangi sorunun masaya yatırdığı ve hangi çözümler üretildiği de merak konusu olur.

İşte ilimizin çözüm bekleyen sorunlarından birkaçı;

1-Milli eğitimdeki geçen dönemin hezimeti için hangi tedbirler alındı, planlamalar yapıldı,  kimler uyarıldı ve kimlere hesap soruldu?

2- Vatandaşların her yıl şikâyetine ve maddi mağduriyetine sebep olan öğretmenlerin yardımcı kitap setlerinin aldırılmasına hangi tepkiler gösterildi veya kimler uyarıldı?

3-Yılan hikâyesine dönen karayolları çalışmalarının bitirilmesi için neler yapılıyor? Neden gecikiyor?

4-Su altında kalacak yollar için zamanında neden tedbirler alınmadı?

5-Yıllardır aynı koltukta oturan, başarısız, vizyonsuz, yorgun bazı il müdürlerinin halen yerlerini korumaları hakkında neler düşünüyor?

5-Parti teşkilatı ile birlikte toplanmak, fikir ve alternatifler üretmek yerine kendi bürosunda çalışmayı tercih etmenin sebepleri nelerdir?

Sorulara tepki vermek yerine verilecek makul cevap ve açıklamalar için haber platformlarımız her zaman açık olacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN