15 bin ek öğretmen alımında branş bazından kontenjanlar belli oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Milli Eğitim Bakanlığı 15 bin öğretmen alımında branş bazında kontenjanları açıkladı...

Duyurunun PDF'si için Tıklayınız

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU ve ATAMA DUYURUSU (EYLÜL 2021)

  • Bu Duyuru: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik, Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelik, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları hakkındaki 20.02.2014 tarihli 9 sayılı Kurul Kararı ve eki çizelgede yer alan hükümler doğrultusunda hazırlanmıştır. Duyuruda yer almayan hususlarda ilgili mevzuat hükmü geçeridir.
  • Başvurular Ek-1 Atama Yapılacak Alanlar ile Başvuruya Esas Olacak Taban Puan ve Kontenjan Listesi'nde belirlenen alanlar sınırlılığında ve Ek-4 Takvim'de belirlenen süre içerisinde alınacaktır.
  • Adayların, sözlü sınava katılmak üzere yaptıkları başvurulara ilişkin kayıtları Ek-4 Takvim'de belirlenen tarihin son günü saat 16.00 itibarıyla; eğitim kurumu tercihleri için yaptıkları başvurulara ilişkin kayıtları Ek-4 Takvim'de belirlenen tarihin son günü, gün sonu itibarıyla (Saat 23.59'59) tamamlamış olmaları gerekmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN