3 Şubat / 09 Şubat 2020 Haftalık Burç Yorumları

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Burç yorumcusu Birsen Sarıyer Köksal, Artı Siirt Haber Ajansı’nda haftalık burç yorumlarına devam ediyor.

KOÇ BURCU:(21 MART-20 NİSAN)
Aşk hayatınız ön planda olacak yeteneğinizi geliştireceksiniz maddi manevi şanslısınız sosyalliğiniz artacak değişim yapmayın sıkıntı yapmayın çocukla ilgili konular biraz yoracak sizi.

B0ĞA BURCU:(21 NİSAN-21 MAYIS)
Dönüşüm olayları önde taşınma işleri olacak ev alma kendini geri plana çekebilirsin çevreni önemseyeceksin davetlere katılacaksın beklentin ön planda güzel haberler var egonu kontrol et sağlığa dikkat boğaz ağrısı eklem ağrısı vs.

İKİZLER BURCU: (22 MAYIS-22 HAZİRAN)
Aile konuları ön planda ortaklıklar olacak önemli haberler var hareketli hafta teklifler gelecek algını işine yönlendir parasal konular hızlanacak çevrende güzel ortamlara gireceksin dengeni sağla.

YENGEÇ BURCU: (23 HAZİRAN-22 TEMMUZ)
Parasal kazanç içine çekilme isteği olacak. Dolunayın etkilerinden çevrende görüşmeler anlaşmalar yurtdışı bağlantıları olacak. Kararsız olmayın mahkeme ve davalar da şanslı olacağın hafta olabilir, iş kariyer ön planda.

ASLAN BURCU: (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)
Kararlar alacaksın taşınma konuları gündemde projeler geliştireceksin maddiyatla. İlgili önemli kararlar kefil olmayın sorumluluklarını bileceksin keyifli işler yapacaksın aceleci olma dengeyi sağla.

BAŞAK BURCU:(23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)
Gizli konular ortaya çıkacak ailevi konular gündemde. Söz nişan sözleşmeler de detayı incelemende fayda var işlerinizi toparlayın kredi alacaksın sabırsız olma. Kadersel olaylara dikkat, sağlıkta kalp sırt ağrısı strese dikkat.

TERAZİ BURCU:(23 EYLÜL-22 EKİM)
Şanslı dönem aşk var takdir göreceksin iş alanlarını organize edeceksin aksiliklere dikkat. Parasal konular güzel beklentin ön planda olacak kıskançlık yapma. Sağlıkta doktor kontrolü yaptırın, ego yapma çevren değişiyor.

AKREP BURCU:(23 EKİM-21 KASIM)
Kariyerinde güzel dönüşüm yapacaksın herkes tarafından dikkat çekeceksin ortaklıklar var aşk var sanatsal işler güzel yakın çevrende kalıcı güzel iletişim sağlam bağlantılar olacak toplum içinde önemli olacaksın kendini ön plana çıkaracaksın krizlere neden olma dengeyi sağla.

YAY BURCU:(22 KASIM-21 ARALIK)

İlişkiler de karışık konular alım satım yaparken dikkat seyahat var eğitim konuları güçlü aşk hayatınız güzel olacak spor yapın hukuk medya alanları gündemde haberler var dengeyi sağla tutarsızlık yapma.

OĞLAK BURCU:(22 ARALIK-21 0CAK)
Maddi konular kredi tazminat miras konuları gündemde stresli olma sağlığa dikkat alerjiye dikkat iletişim hızlanacak detaylar dikkat et ikilem yaşayacaksın aşk güzel duygular evini önemseyeceksin tadilat var aceleci olma inatçı olma parasal konulara kafanı takma.

KOVA BURCU:(22 OCAK-19 ŞUBAT)
Girişimler sonuçlanıyor karar vereceksin evlenme anlaşma ortaklık işleri ve kader sel olaylar koşturmaca işlerin dönemi başlıyor parasal konular gündemde aileden destek var lider olacaksın çevrende taşınma olayları egonu kontrol et.

BALIK BURCU:(20 ŞUBAT-20 MART)
İş düzenin ön planda sağlıkta tedavi ön planda hareketleniyorsun karar vermeniz gereken konular da destek var çevrenden soruların cevap bulacak aceleci olmayın duygusal kararlar var kendini göstereceksin tansiyon kalp boyun ağrısı dikkatli olun.

9 Şubat 2020 güçlü Aslan Dolunayı

Saat 10.33’te aslan burcunda dolunay meydana gelecek

Kova, Koç, Yay burçlarını da etkileyecek dolunay yaratıcı

yönümüzü duygusal yönümüzü ve önemli dönüşümleri

meydana getirecek liderler askerler ünlü kişileri ifade

eder. Ayrıca ateşli olaylar, yangınlar, hava olanları,

sağlıkta baş ağrısı uykusuzluk gözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir. Dikkat edilmesi gereken yangınlar hava olayları ateşli olaylar. Depremler Hazirana kadar devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN