AK Parti Siirt Merkez İlçe ve Yönetimi Belli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt il teşkilatında bu gün yapılan merkez ilçe kongresi ile belde ve ilçe kongreleri tamamlandı.

İl başkanlığı kongresi önümüzdeki aylarda yapılacak.

Kongreye Batman Milletvekili ve Siirt il koordinatörü Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci, ilçe teşkilat başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 Merkez ilçe 7. Olağan kongresi bu gün Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Batman Milletvekili ve Siirt il koordinatörü Ziver Özdemir yaptı.

Ziver Özdemir, yaptığı konuşmada AK Partinin 18 yıllık iktidarında ülkemizin büyük değişimler gerçekleştirdiğini belirtti.

Özdemir, vatandaşların kendilerine yapılan hizmetlerin bilincinde olduğunu belirterek kendilerinin bu hizmetleri daha ileriye götürmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, yaptığı konuşmada, ilçe ve belde belediye başkanlarının belde ve ilçeleri için yaptıkları hizmetlerin önemine değindi ve bu konuda gördükleri çalışmalardan çok mutlu olduklarını söyledi.

Siirt’in her yanına hizmetlerin götürüldüğünü belirten  Başkan Olğaç, “Eruh ilçemizde geçen hafta yaptığımız ziyarette yol ve tünel çalışmasını yürüten firmanın çok hızlı bir  şekilde çalıştığına tanıklık ettik. O bölgede çok büyük bir çalışma var. Beş kilometre uzunluğunda tüneller yapılıyor. Daha önce neden Karadenizde tüneller yapılıyor deniliyordu. Ancak bu tüneller doğu Anadolu’da da Güneydoğu Anadolu’da da yapılıyor. Herkesin çok samimi bir şekilde inanmasını istiyoruz bütün ekibimizle bu memlekette taş üstüne taş koyma çabası içerisindeyiz. Gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik gücüne değinerek diğer ülkelerin lider sıkıntısı çektiklerini belirtti. 

Ören, Türkiye’nin sıkıştırılmaya çalışıldığını ve ülke içinden bazı kişilerin neden Suriye’de neden Libya da olmamız gerektiğini anlamadıklarını söyledi.

Kongrede konuşmaların ardından gelen tebrik mesajları okunurken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntülü mesajı da izlendi. Faaliyet ve kesin hesap raporlarının okunup oylanmasının ardından yönetim kurulu ibra edildi.

Kongrede dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmayınca seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde eski Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik başkanlığındaki liste bu göreve getirildi.

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri şöyle:

 Başkan Öner Geyik

Ömer Özer

 M.Veysi Timurtaş

Yusuf Tanık

M.Can Aksu

Fırat Honaz

Refik Dağtekin

 Murat Sayit

 Ferhat Vergili

Halil Barbarosoğlu 

Ahmet Yoğruş

Ümit Karataş

Yusuf Erdoğan

Hikmet Işıktaş

Cemalettin Zeybekoğlu

Yahya Aydın

M.Refik Zamur

Cemal Yeşildağ

Nesim Özçiçek

Ayşe Nazlı Kurt

Mahsun Elçiçek

Hamza Tetik

Fatih Furkan Ermez

Halil Bayam

Pınar Tunç

Sultan Gümüş

 Fatma Akbaş

Medine Alhan

Sevcan Eldemir

Habibe Marangoz

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN