Altın Ne Durumda?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Altın fiyatları 12 Aralık Perşembe günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından günün ilk ışıklarıyla birlikte merakla araştırılıyor.

Bilindiği üzere dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte hafta başından itibaren altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket izlenmeye başladı. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 12 Aralık güncel rakamlar.

Altın fiyatları haftanın son işlem günü öncesinde dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte yükselişe geçti. Fiyatlardaki yukarı yönlü hareketin etkisi özellikle çeyrek ve gram altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Gün içerisinde Alım satım işlemi yapacaklar ve yatırımcılar için güncel altın fiyatlarını haberimizde derledik. İşte, 12 Aralık güncel altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Haftaya 271 lira seviyelerinden başlayan ve dolar TL kurundaki yukarı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte değer kazanan gram altın fiyatları 12 Aralık Perşembe gününe bir önceki güne göre değer kazanarak başladı. Saat 08.00’de kaydedilen bilgilere göre gram altın bugün 275 lira seviyesinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatlarındaki genel artışın çeyrek altın üzerinde de etkisini gösteriyor. Bilindiği üzere çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Ancak öğle saatlerine kadar çeyrek altın fiyatları bir önceki günün rakamları üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Buna göre çeyrek altın bugün 438 lira alış ve 448 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını

1.816,00

1.844,00

Yarım Altın

874,20

896,82

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN