Anlaşma Sağlandı! Fenerbahçe'den Siirtli Sancak'ın Takımına Transfer!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Adana Demirspor, transfer listesine Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Harun Tekin'i ekledi. İşte Adana Demirspor - Harun Tekin transferinde son durum…

26 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor kaleci transferi için çalışmalarına başladı.

Ajansspor'un aktardığı bilgiye göre; Zubas ile yollarını ayıran Mavi Şimşekler, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Harun Tekin ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Mavi lacivertli yetkililer, Harun ile yarın son detayları konuşacak ve aksilik olmazsa transfer resmiyet kazanacak.
31 yaşındaki tecrübeli kaleci Fenerbahçe'de geride kalan sezonun son haftalarında Altay Bayındır'ın sakatlanmasıyla eldivenleri devraldı ve oynadığı 6 maçta kalesinde 7 gol gördü.

Harun Tekin'in Kariyerinden Notlar

17 Haziran 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Harun Tekin, altyapı kariyerinde Menemenspor'da forma giydi. Profesyonel futbol kariyerine İstanbul Güngörenspor'da start veren deneyimli eldiven daha sonra Bursaspor ve Fenerbahçe SK kadrolarında yer aldı.

A Milli Takımımız'ın kalesini 2 maçta koruyan deneyimli eldivenin piyasa değeri 350 bin Euro olarak gösteriliyor.

Kariyerinde en fazla maça Bursaspor formasıyla çıkan Harun Tekin, 152 maç kalesini koruduğu yeşil-beyazlı ekipte kalesinde 206 gol görürken, 45 maçta kalesini gole kapattı. Fenerbahçe kariyerinde 47 maçta görev yapan Harun, 51 gol yedi ve 18 maçta geçit vermedi. İstanbul Güngörenspor'da ise 23 maçta 36 gol yedi ve 6 maçı gol yemeden tamamladı.

Harun Tekin'in 2020-21 Sezonu Performansı

Harun Tekin, 2020-21 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 8 maçta görev yaparken, kalesinde 9 gol gördü ve 2 maçta gol yemedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN