ARA TATİLİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber -

Değerli YKS adayları bildiğiniz üzere 16-24 Kasım tarihleri arasında ara tatil programı uygulanacaktır. Bu ara tatilin sizlerin konu eksikliklerini giderip donanımlı bir şekilde yeni döneme girmeniz için büyük bir fırsattır.

Ders eksikliklerinizi gidermek için çalışma performansınızın takibini yapmanız için aşağıda sıralamış olduğum tavsiyeleri okumanızı rica ederim.

1) Öncelikle yapmış olduğunuz çalışma geçmiş konulara yönelik, genel tekrar yapmanızı sağlayacak ve konu eksikliklerinizi giderecek bir çalışma olmalıdır.
2) Bu çalışmayı günü gününe uygulamanız sizin başarınız için büyük önem arz etmektedir.
3) 15 Kasım’da ders çalışmayıp sadece bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmeye çalışın.
4) 16 kasımda çalışma ortamınızı düzenleyip her bir ders için ilk konulardan başlamak üzere ilk çalışma programınızı uygulamaya başlayabilirsiniz.
5) Günlük en az 4-6 saat ders çalışmanızı ve bunun zorunlu olduğunu kendinize hatırlatınız.
6) Başarılı olmanız için elbette sağlıklı bir beyin ve bedene ihtiyacınız vardır. Bunun için yemek öğünlerini zamanında yapmanız sizi daha dinç tutacağından ders çalışma performansınızı da arttıracaktır.
7) Gün içerisindeki çalışmanıza göre her yemekten sonra meyve tüketiniz. Meyve tüketmek vücuttaki mineral ve vitamin ihtiyacını giderecek olup daha verimli ders çalışmanızı sağlayacaktır.
8) Bu ara tatilin sizler için verimli geçmesini diliyor bütün Üniversite adaylarına başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN