BAKAN SOYLU HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISINI AÇIKLADI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ merkezli 6.8'lik deprem sonucunda; 18'i Elazığ'da, 4 'ü Malatya'da olmak üzere 22 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depreme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili Valilikteki koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenliyor.

Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle:

Deprem olur olmaz bizim daha önce belirlediğimiz Türkiye Afet Müdahale çerçevesindeki adımlarımızı attık. Hem kamuoyumuzu doğru bilgilendirmek hem bazen çıkan bilgi kirliliklerinin önüne geçebilmek için gerek bizler, gerek Cumhurbaşkanlığımız, AFAD ve İçişleri Bakanlığı ve gittiğimiz yerlerde yaptığımız açıklamalarla kamuoyumuza sürekli olarak bilgi vermeye çalışıyoruz. Depremin olduğu andan itibaren bu bilgi akışını hiç kesmemeye özen gösterdik.

Bu an itibariyle Malatya Doğanyol'da 4 vatandaşımız deprem nedeniyle hayatını kaybetti. Ve Elazığ'da da 18 vatandaşımız deprem nedeniyle hayatını kaybetti. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN