''Baykan İçin Gecemizi Gündüzümüze Katıyoruz''

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, Baykan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, Osman Gülümser ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Baykan’da bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Kaymakam Tunç, sokakta karşılaştığı genci, yaşlısı, öğrencisi toplumun her kesimindeki vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların, esnafların talep ve şikayetlerini dinleyerek not ettiren Kaymakam Tunç, “Devletimiz aracısız olarak doğrudan milletimizle iletişim halinde. Daha güzel bir Baykan için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde en küçük sorunu bile kısa zamanda çözüme kavuşması için ilgili birimleri koordine ediyor ve azami iletişim içinde oluyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine bire bir ev, hane, okul, yaşlı, engelli, işadamı, esnaf ve tüccar ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Kaymakam Tunç, daha sonra esnafa bol ve bereketli kazançlar, vatandaşlara hayırlı alışverişler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN