Bekçilik mülakat sınav sonuçları açıklandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklanan bekçilik mülakatının ardından Siirt'e 25 bekçi alınacak.

Bekçilik mülakat sonuçları sınav süreçlerini tamamlayan adaylar tarafından merakla takip ediliyordu. Bugün Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yapılan resmi açıklama ile sonuçlar açıklandı. Bekçilik 1. Dönem ve 2. Dönem sonuçları şu an erişime açıldı ve adaylar sonuç sorgulama işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.. Sonuçların açıklanmasının ardından bir diğer merak edilen konu da yedek adayların süreci ile ilgiliydi Polis Akademisi sonuçları açıkladığı duyuruda yedek adayların durumu ile ilgili de bilgilendirmeyi yaptı.

Bekçilik mülakat sonuçları az önce Polis Akademisi tarafından yapılan duyuru ile resmen açıklandı. Bekçilik sonuçları www.pa.edu.tr internet sitesinden şu an sorgulanabiliyor. Sonuçların açıklanmasının ardından yedek adaylar için süreç nasıl işleyecek sorusu da merak edilen konular arasında. İşte Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama sayfası ve detaylar

Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yaptığı duyuruya göre;

Bekçilik mülakat sonuçlarına heyecanlı bekleyiş son buldu. Bekçilik sınav sonuçları az önce Polis Akademisi'nin resmi internet sitesi olan PA'dan duyuruldu. 2019/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüklerinden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Bekçilik mülakat sınav sonuçları 1. ve 2. dönem sonuçları Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden açıklandı

2019/2.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüklerinden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN