Çeşitli Suçlardan Aranan 2 Kişi Siirt'te Yakalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Baykan İlçesinde farklı suçlardan aranan 2 kişi Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Yakalanan zanlılar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Siirt valiliğinden yapılan açıklamada:

“Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen adli olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik devam eden çalışmalar kapsamında;

Baykan İlçe Jandarma Komutanlığınca, Siirt İlamat ve İnfaz Bürosunca “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma” suçundan (10) yıl hapis cezası ile aranmakta olan E.C. isimli şahıs ile Siirt 2. Asliye Ceza Mahkemesince “Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alınması, Taşınması, Bulundurulması” suçundan (4) yıl, (2) ay hapis cezası ile aranmakta olan Ö.Ş. isimli şahıslar yapılan çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan E.C. ve Ö.Ş. isimli şahıslar, 20 Nisan 2020 günü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış olup, aynı gün Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN