CHP Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Otağ Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

CHP Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Otağ yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bıraktığını ifade eden Otağ, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Korona virüs başta olmak üzere birbirinden önemli ve etkisi devam eden gelişmelerin yaşandığı zor bir yılı bitirdiklerini belirten Otağ, şunları kaydetti: “

Acılarıyla unutulmayacak bir yılın daha sonuna geldik. 2021 yılının pandemi nedeniyle tüm dünya ve ülkemizin içinden geçtiği kritik bir dönemde sağlık, barış ve huzura açılan yeni bir yıl olmasını diliyorum. 2021 yılında herkesin sağlıklı olduğu, çalışanların haklarını aldığı, ekonomik sıkıntıların sona erdiği ve her yönüyle adaletli bir Türkiye’nin olduğu yeni yıl olmasını istiyoruz. Yeni yılda ülkemizin çağdaş hukuk devleti anlayışıyla, dış politikada başarılı, 82 milyon yurttaşıyla gelir dağılımından adilce hakkını alarak eşit ve huzurluca yaşadığı bir ülke olmasını diliyorum. Siirtli değerli tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, temenni ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN