Clubhouse kullanıcılara para kazandıracak!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Clubhouse’tan para kazanmak artık hayal değil… Birçok kullanıcı, platformun ilk açıldığı günden bu yana böyle bir sistemin getirileceği günü hayal ediyordu. Nihayet uygulama geliştiricileri bu konuda ilk hamlesini gerçekleştirdi. Başlangıçta kısıtlı sayıda da olsa belli başlı içerik üreticilerine maddi destek sağlayacağını doğruladı.

Clubhouse’tan para kazanmak mümkün oluyor!

Yaratıcı sosyal medya kullanıcıları için Clubhouse Creator First programı bugün şirketin resmi Twitter  hesabı üzerinden resmen duyuruldu. Ses bazlı canlı sohbet uygulaması, daha fazla kişiye ulaşmak isteyen kullanıcılar için özel bir sistem başlattı. Ancak dünyanın her yerinden alım yapılan programın şimdilik 20 içerik üreticisi ile sınırlandırıldığı açıklandı.

https://twitter.com/joinClubhouse/status/1371152823631577089

Bu şanslı kullanıcılarına maddi ve manevi destek sağlayacak Clubhouse şu cümleler ile içerik üreticilerine destek vereceği yeni programı özetledi:

Clubhouse Creator First, Clubhouse’daki hevesli içerik üreticilerinin harika sohbetler düzenlemesine, kitlelerini oluşturmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir hızlandırma programıdır. Eğer siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız lütfen başvuru yapın!

Clubhouse para kazanma

Clubhouse Creator First programına nasıl başvuru yapılır?

Programa katılmak isteyen kullanıcılar için form sayfasına yönlendiren bir bağlantı linki paylaşıldı. Burada kullanıcıların çeşitli kişisel bilgilerini paylaşmaları istenirken, ne tür içerikler oluşturdukları, günlük erişim sayıları gibi ayrıntılar verilmesi da talep ediliyor. Ayrıca Clubhouse ekibinin incelemesi için 3 dakikalık örnek bir ses kaydı da istenmekte.

Siz de Clubhouse uygulamasından para kazanmak için bu eşsiz fırsatı değerlendirmek istiyorsanız hemen şu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Cevap olumlu olduğu takdirde mail adresinizden yanıt alacaksınız!

Şimdilik yalnızca iOS‘ta desteklenen Clubhouse uygulaması son raporlara göre App Store’da 8 milyondan fazla indirme sayısına ulaştı. Davetiye yoluyla kayıt olabileceğiniz aplikasyon, yakında bir Android versiyonu da yayınlayacak. Ancak şimdilik bu konuda bir tarih paylaşılmış değil. Peki ya sizin Clubhouse’la ilgili fikirleriniz neler? Özellikle de para kazandırma hamlesinden sonra uygulamayla alakalı fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN