Demet Akalın, hastane odasında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Demet Akalın da 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına katılan ünlü isimlerden oldu. 20'nci yaş gününde patlayan balonlardan dolayı yüzünde ciddi yanıkların meydana gelmesiyle hastaneye kaldırılan Akalın, hastane odasında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlü isimler de katıldı. Akıma dahil olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, herkesin aksine mutlu olduğu andan bir kare paylaşmak yerine yıllar önce yüzü yandığı için hastanede yattığı döneme ait bir fotoğraf paylaştı.

AKIMA YÜZÜNÜN YANDIĞI POZLA DAHİL OLDU

20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, akıma hastanede çekilen bir pozla katılarak "20. yaş günümde uçan balonlardan yanmıştım. Her gün kabukları soyuluyordu suratımın epey acılıydı" notunu düştü.

20'li yaşlar akımına dahil olan Demet Akalın, yüzünün yandığı bir pozunu paylaştı

Yıllar sonra yüzünün yanmasıyla ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı "Kimse bana acıdan bahsetmesin. Yanık çok fenaydı çok" ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN