Devlet Bahçeli: 'Herkesi Uyarıyorum Hedef Türkiye'dir'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkan satır başları:

Türkiye'yi yakın markaja alarak, karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara, fırsat kollayanlara taviz veremeyiz. Türkiye'nin çevresindeki sisli kuşatma sertleşmektedir. Emel sahipleri kartlarını açık oynamaktadır. Asıl mesele gündemi işgal eden iddia ve isnatların taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. 

Türk milletinden öc almak için kuyruğa giren yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, tahriklerine hız vermişler, derinlik katmışlardır. Herkesi uyarıyorum, hedef Türkiye'dir. 

AKŞENER'İN RİZE ZİYARETİ

Geçen haftaki grup konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanını katil Netanyahu'ya benzeten ve siyonizme gülücükler saçan bu şahsın birkaç gün sonra Rize ilçelerini ziyaret ederek olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına alınmalıdır. 

İP başkanının bile bile inadına yapar gibi Rize'ye gitmesi yalnızca düşüncesizlikle, sorumsuzlukla, öngörüsüzlükle izah edilemez. Siyasi hayatı kumpaslarla, yalanlarla, çıkar hesaplarıyla heba olmuş bu şahsın Netanyahu benzetmesinden sonra Rize'ye ziyaretinden anlaşılıyor ki baştan ayağa olay çıkarmak için planlanmıştır. Esnaf geziyorum diyenler esnafa tekme tokat musallat olmuşlardır. 

Anadolu Ajansı'nın kuşkulu bir muhabiri tarafından hükümetin iki üyesine yöneltilen ısmarlama soru birdenbire gündeme oturmuştur. 

Koronavirüs tedbirleriyle ilgili genelgelerin haksız ve hukuk şekilde tenkit ederek sosyal medyada açıklamada bulunan ve görevinin sınırlarını aşan Viranşehir savcısının açıklaması da üzerinde durulması gereken konular arasındadır. 

"KİMSE İÇİŞLERİ BAKANI'NIN BOYNUNA TASMA GEÇİREMEYECEK"

Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN