DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ İstifa Etti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini 4 yılı aşkındır sürdüren Yılmaz Altındağ, görevden istifa ettiğini duyurdu.

2015 Yılında Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine getirilen Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ, DİKA'da yeni bir çalışma ortamı ve heyecan oluşturma adına kurumun önünü açmak üzere bulunduğu görevden ayrıldığını yaptığı açıklama ile duyurdu.

Altındağ yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonunu gerçekleştirme ve hayata geçirme hedefleri kapsamında bölgemizde önemli bir potansiyeli bulunan ve TRC 3 Bölgesi olarak adlandırılan Batman, Şırnak, Siirt ve Mardin gibi her alanda potansiyeli yüksek şehirlerimizin sosyal ve ekonomik kalkınmalarına katkıda bulunmak için 4 yıla aşkın süredir sürdürdüğümüz görev sürecinde birçok başarılı projeye imza attık. Uygulamaya geçen projelerle şehirlerimizde yüzlerce vatandaşımıza istihdam alanı oluşturduk. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar ki zaman içerisinde büyük bir özveri, onur ve azimle bölgenin en sıkıntılı olduğu dönemde bütün engellemelere, tehditlere ve ağır ithamlara rağmen her zaman yanımda olan, bana güç ve destek veren kıymetli aileme, DİKA Yönetim kurulu başkanı ve üyelerine mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.  Paydaş kurumlar ve sivil toplum örgütlerle uyumlu geçen çalışma sürecinin ardından kurumda yeni bir çalışma ortamı ve heyecan oluşturma adına, hizmet alanı olan kurumun önünü açmak için bulunduğum görevimden affımı isteyerek ayrılma gereğinin çok daha hayırlı olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN