Doğru Parti Siirt İl Başkanlığına Salih Arıtürk Getirildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Başkanlığını eski Devlet Bakanlarından Rifat Serdaroğlu’nun yaptığı Doğru Parti’nin Genel Başkan Yardımcıları Adil Erdem, Avam Apaydın ve Ferman Yüksel Siirt’e gelerek basın mensuplarına yönelik yemekli bir basın toplantısı düzenlediler ve partilerinin Siirt Kurucu İl Başkanlığına, Merkez Karar Yürütme Kuruluna ve Genel Başkan Basın Danışmanlığına Yusuf Salih Arıtürk’ün getirildiğini açıkladılar.

Genel Başkan Yardımcısı Adil Erdem, yıllardır çizgilerini hiç bozmadan siyasetin içerisinde yer aldığını belirterek, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini ve 1 ay içerisinde 60 il de bu çalışmaların tamamlanmış olacağını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Avam Apaydın, muhafazakâr, demokrat ve Atatürkçü çizgide bir siyasetin içerisinde yer aldıklarını, her kesimi kucaklayacaklarını ve bugüne kadar 44 ilde teşkilatlandıklarını, kısa bir süre içerisinde TBMM çatısı altında milletvekili temsilcilerinin de olacağını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcılarından Ferman Yüksel, siyasete ara verdiğini ancak Genel Başkan Rifat Serdaroğlu’nu kıramayarak yeniden aktif siyasete geri döndüğünü belirterek, amaçlarının partiyi tamamen oturttuktan sonra gençlere bırakmak olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

Genel Başkan Rifat Serdaroğlu, Kurucu İl Başkanlığına getirilen Yusuf Salih Arıtürk’ü arayarak yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken; doğruları söyleyeceğiz ve halkımızı yalanlardan tamamen arındıracağız. Bu yolda değerli Siirtlilerinde bizlere büyük bir destek vereceklerinden şüphem yok diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN