Dünyanın En Karanlık Modeli Rolls-Royce'tan Geldi! Fiyatı Dudak Uçuklattı!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Wraith ve Ghost gibi otomobillerin üreticisi Rolls-Royce, şimdi ise kendisi için özel olan Black Badge versiyonunun en yeni modeli ile çıkageldi. Evet, Rolls-Royce Black Badge Ghost'dan söz ediyoruz.

İŞTE ROLLS-ROYCE BLACK BADGE GHOST

Rolls-Royce Black Badge Ghost, otomobil endüstrisinin en koyu siyah rengi ile tanıtıldı.

Rolls-Royce'un aktardığına göre bu en "karanlık" rengi oluşturmak için 45 kilogram boya atomize ediliyor ve fırında kurutulmadan önce elektrostatik olarak yüklü beyaz bir gövdeye uygulanıyor. Boyama işlemi 3 ile 5 saat arasında sürüyor.

Araca sahip olacak kişiler, markanın oluşturduğu 44 bin hazır renkten herhangi birini seçebiliyor veya isteğe göre kendi renk tonlarını oluşturabiliyorlar.

STANDART MODELDEN DAHA GÜÇLÜ

STANDART MODELDEN DAHA GÜÇLÜ

Rolls-Royce Black Badge Ghost, çift turboşarjlı 6.75 litrelik V12 motor ile geliyor. Model toplam 900 Nm tork ve 600 PS güç üretebiliyor. Sekiz ileri otomatik şanzıman ile desteklenen model, standart Ghost'a göre biraz daha güçlü.

Yeni Black Badge modelinde "Shooting Star" adı verilen bir ışıklandırılmış tavan tasarımı mevcut. Bu tasarım, oldukça dikkat çekiyor.

Rolls-Royce, yayınladığı duyuruda modelin resmi fiyatından söz etmedi. Ancak bazı kaynaklarda 332.500 dolarlık bir fiyattan söz edilmekte.

Rolls Royce Black Badge Ghost teknik özellikleri

Motor tipiV12, biturbo, DI, DOHC, 48 valf
Motor hacmi6.75 Litre
Güç592 beygir
Tork900nm tork
Şanzıman8 ileri otomatik ZF şanzıman
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN