Gelecek Partisi Baykan İlçe Başkanı Belli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Siirt’te ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı.

Siirt ve ilçelerinde kongrelerinin bir çoğunu tamamlayan Gelecek Partisi Baykan’da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa Sıtkı Sarsılmaz seçildi.

Kongreye Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Av.Aydın Altaç, Siirt İl Başkanı Mehmet Ensarioğlu, il Kadın kolları başkanı, Siirt Merkez ilçe başkanı, Kurtalan İlçe Başkanı, İyi Parti Baykan ilçe başkanı Çetin Söyüncü, Doğru Partisi Baykan ilçe Başkanı Yılmaz Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Baykan ilçe Başkan Yardımcısı Abdulbaki Taş, Deva Partisi yetkilileri ile gelecek partisi delegeleri, eski il genel meclis üyeleri Mehmetcan Sarsılmaz, Orhan Sarsılmaz, Kanaat önderleri ve baykanlı vatandaşlar katıldı.

Kongrede saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız söylendi. Divan Başkanlığını Aydın yaptığı Gelecek Patisi 1. olağan genel kurulda, Gelecek Partisi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selam ve sevgilerini iletti.

Gelecek Partisi Baykan İlçe Başkanı Sıtkı Sarsılmaz kongrede bir konuşma yaparak, “Baykan Gelecek Partisi sevdalıları, Baykan İlçe kongremize hoş geldiniz. İçimde tatlı bir heyecan, büyük bir gurur var. Liderimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bizlere öncülük ettiği doğrunun, adaletin olduğu bu yolda sizlerle yürümekten şeref duyuyorum. Biz ilçemizdeki çalışmalarımızda o kadar güzel tepkiler aldık ki, Aramıza bu doğru yolda yürümeye hazır, adaletin olduğu bu yolu seçmeye gönüllü vatandaşlarımız oldu. Bu yolda ilçemizin her karış bölgesini, her kapıyı çalarak vatandaşlarımızla bütünleşeceğiz. Baykan hizmete aç olduğu gibi, işsizlik boyutları her geçen gün daha da büyümektedir. İnsanlarımız işsiz ve evine ekmek götüremediği için adeta aile faciası yaşıyor. Ekonomik sebeplerle insanlar canına kıyıyor. İlçe kongremiz tüm Baykan’ımıza hayırlı olsun, tekrar hepiniz hoş geldiniz der Allaha emanet olunuz ”dedi.

Gelecek Parti Siirt İl Başkanı Mehmet Ensarioğlu, “Öncelikle ilçe kongremize gelerek bizlere o değerli vaktinizi ayırdığınız için şahsım ve ilçe başkanım adına siz değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz, hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizleri son derece onurlandırdınız. Bugün ilçe kongremizle birlikte burada açılışını yapacağımız güzel çalışmalarla Gelecek Partisi Baykan İlçe adına tüm Türkiye’ye duyuracak ve imzamızı atacağız. Gerçekten memleketimizin ve ilçemizin sorunları çoktur. Bugün başlamış bir sorun değil, bugünkü hükümet Türkiye’de 20 yıldır siyaset yapıyor ve çoğu zaman hizmet yaptıklarını dile getiriyorlar. Oysaki birçok sorun birikmiş durumda, biz bu sorunların hepsini biliyoruz. Bu sorunları nasıl çözüme kavuşturacağız. İnşallah yakın bir sürede partimiz Türkiye’de hükümet veya hükümet ortağı olursak o zaman bu sorunları hep beraber çözüp birlikte hareket edeceğiz. Bu sorunların acilen çözülmesi gerekiyor. Onun için bu partinin içinde de var gücümüzle Demokrasinin varlığı ve bu olumsuzlukların da ortadan kaldırılması için  var gücümüzle çalışacağız” Ayrıca Baykan ilçemize muhakkat yüksek okul kurulmalı, Tabletler dağıtılıyor ama özellikle kırsalda bulunan köylerimizde internet olmadığı için çocuklar bu tabletlerde faydalanamıyor buda çözülmeli dedi.

Gelecek Partisi Baykan 1. Olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde İlçe Başkanlığına Sitki Sarsılmaz seçilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine; seçildiler. Kongrenin sonunda Gelecek Partisi Baykan İlçe Başkanı Sitki Sarsılmaz, delegelere hitaben bir konuşma yaparak gösterilen ilgiye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN