Gülben Ergen 41. anaokulunu Siirt'te açıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gülben Ergen "Çocuklar Gülsün Diye" adlı proje kapsamında Siirt'te Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 41. anaokulunu açıyor. Ergen uzun yıllardır sürdürdüğü bu proje ile ihtiyacı olan bölgelerde anaokulları yaparak okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaya amaçlıyor. Ergen; projeyi yürütmek üzere kampanyanın adını taşıyan Çocuklar Gülsün Diye derneğini de kurmuştu.

GÜLBEN ERGEN 41. ANAOKULUNU AÇIYOR

Gülben Ergen çocuklar için 41. anaokulunu açıyor

Proje ile ilgili Instagram hesabından paylaşım yapan Ergen, şu ifadeleri kullandı: "41.Anaokulumuzu #Siirt te açacağız???? @dogancucelogluofficial anısına adını saygıyla, sevgiyle, hasretle okulumuza vereceğiz. @cocuklargulsundiye 42Anaokulumuz için  Niğde de????Benim güzel ülkemin, değerli çocukları #okulöncesi #eğitim alsınlar. Okul öncesi eğitim almayan evladımız olmamalı?? @elvanoktar @tcmeb ????"

DOĞAN CÜCELOĞLU'NUN İSMİ VERİLECEK

Açılan anaokuluna geçtiğimiz Şubat ayında vefat eden Türk psikolog ve akademisyen Doğan Cüceloğlu'nun ismi verilecek. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile yürüttüğü projede bugüne kadar 39 anaokulunun yapım ve donatımını tamamlayarak MEB' teslim etmişti.

Dernek pandemiye rağmen 40'ıncı okulunu yaparak, Denizli Valiliği'ne geçtiğimiz yıl teslim etmişti. Çocuklar Gülsün Derneği'nin 41'inci Anaokulu için bir sonraki durağı ise Siirt'in Baykan ilçesi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN