Kaymakam Hasar ve Başkan Cellek'ten Öğrencilere Destek

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Şirvan İlçemiz Anadolu Lisesinde okuyan Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere Kaymakamlık ve Belediye tarafından üniversiteye hazırlık kitap seti hediye edildi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar , Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ile birlikte Şirvan Anadolu Lisesini ziyaret ederek Kaymakamlık ve Şirvan Belediyesi tarafından temin edilen "Üniversiteye Hazırlık Kitap Setlerinin" 122 öğrenciye dağıtımını gerçekleştirdiler.  

"Öğrencilerimizin bu yoldaki mücadelesine destek olmak istiyoruz" diyen, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, “Şirvan ilçemizde eğitimde verimliliğin arttırılabilmesi için elimizdeki tüm olanakları harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz. Üniversite sınavını kazanabilmek adına öğrencilerimiz uzun yıllar boyunca düzenli ve planlı bir şekilde ders çalışıyor. Pandemiden dolayı öğrencilerin evlerinde biliyoruz ki daha yoğun bir şekilde ders çalışmaya başladılar. Bizde Kaymakamlık ve Belediye olarak üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin bu yoldaki mücadelesine destek olmak amacıyla kendilerine hazırladığımız kitap setlerini ve diğer materyalleri hediye ettik. Doğru cevaplanacak bir soru bile sınavı kazanmada öğrencilerimize yardımcı olabilir. Yeter ki sınavı kazanacaklarına inansınlar. Bizler de öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlar Türkiye'nin geleceği” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN