Kılıçdaroğlu'ndan Siirtli İş İnsanı Sancak'a Çok Sert Sözler

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklendi. "Erdoğan Ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor" diyen Kılıçdaroğlu, Siirt İş Adamı Ethem Sancak için de "Ethem Sancak çantacıdır. Tank Palet Fabrikası'nda esas iş Talip Öztürk'te" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

Bir süredir unuttuğumuz ama geçen salı günü Erdoğan’ın hatırlattığı bir olaya değinmek isterim. Demişti ki Man Adası konusunda Kılıçdaroğlu mahkemeye gitti ve tazminata mahkum oldu.

* Man Adası’nda 1 sterline kurulan şirketin 15 milyon dolara ulaşan para trafiği vardı. Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan’ın, kardeşi Mustafa Erdoğan’ın eniştesi Ziya İlgen’in,dünürü Osman Ketenci’nin aldığı paralar vardı. Bunların tamamını belgeleriyle açıkladım.

MİLİTAN HAKİMLERİ ATADI

* Erdoğan hakkımda dava açtı. Davayı düşüren hakimleri görevden aldı. Yerine militan hakimleri atadı. Ve Cumhuriyet tarihinde görülmemiş tazminata mahkum etti. Ama ben haklıyım, Allah’ın huzurunda da insanların vicdanında da ben haklıyım.

BU BELGELERİ KİMSE YALANLAMADI

* Bir daha söylüyorum, yeniden söylüyorum, söylediğim her cümle, kullandığım her belge yüzde yüz doğrudur. Zaten hiç kimse de bu belgeleri yalanlamadı. Hiç kimse!

82 milyonun huzurunda bir kez daha soruyorum: Senin ailenin 15 milyon dolarlık servet elde etmene sebep olan şirket hangi şirket? Türkiye Cumhuriyeti Devletine vergi ödememek için Man Adasında bir şirket kuruluyor ve para Türkiye’ye vergisiz geliyor!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN