Korona Testi Pozitif Çıkan Kanser Hastası, Test Yaptırmaya Gelen Vatandaşlar Arasında Bekletildi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te 3 gün önce Koronavirüs testi pozitif çıkan hasta, koronavirüs testi yaptırmaya gelen şüpheli hastalar arasında bekletildi.

Edinilen bilgiye göre, kendisinde virüs belirtileri gören 2 kez nakil yapılan kanser hastası Özgür Güneş, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi bölümünde koronavirüs testi yaptırdı.

3 gün sonra testinin pozitif çıktığını öğrenen Güneş'e, riskli hasta olduğu ve tekrardan pandemi bölümüne gelmesi söylendi.

Ambulansla hastaneye getirilen Güneş, eşi ve annesi, pandemi bölümünde test yaptırmaya gelen insanların arasında uzun süre bekletildi.

Güneş, Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, testinin pozitif çıkmasına rağmen test kuyruğunda bekletilmesine anlam veremediğini söyledi.

Test kuyruğunda uzun süre beklediğini belirten Güneş, "Kuyrukta eşim ve annemle uzun süre bekledik. Kanser hastası olmama rağmen hastanede yer olmadığı için doktor tarafından benim eve gitmem gerektiği söylendi ve eve yürüyerek gönderildim. Hastanenin vurdumduymazlık olağanüstü seviyelere ulaşmış durumda. Ben kendim için demiyorum, oraya test yaptırmaya gelen insanlar negatifse bile orada virüsü kapması çok normal. Yetkililerin buna artık çare bulmasını bekliyoruz." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN