Koronavirüse Yakalanan Siirt Müftüsü Yoğun Bakımdan Servise Alındı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesi Kaşüstü kampüsünde Kurban Bayramından itibaren tedavi gören Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu'nun yoğun bakımdaki tedavisi tamamlanarak, servise alındı.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu'nun oğlu Muhammet Kapıcıoğlu, babasının durumunun her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini belirterek, herkesten dua beklediklerini söyledi.

Muhammed Kapıcıoğlu, şunları söyledi:

“Müftü bey yoğun bakım şartlarından müstakil odaya alındı. Yoğun bakım şartlarında uzun süre kalması hasebiyle; kendi talebi ve doktor heyetinin değerlendirmesine istinaden yoğun bakımdan çıkarılarak servis tedavisine alınmıştır. Yoğun bakım ve entübe şartları nedeniyle tedavisine psikolojik ve fizyolojik destek olmak amacıyla bağışıklık kazandığını düşündüğümüz valideyi yanına yerleştirdik. Günbegün daha iyi gözlenmekte ve sıvı gıdalar ile meyve takviyesine başlanmıştır. Mevlam'ın inayeti ile sevenlerin duaları sayesinde Müftü bey her geçen gün daha iyi olacaktır inşallah. Önemli bir eşik ve aşama kaydedildi. Şimdi sabırla ve duayla tedavinin tamamlanmasına gayret ediyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN