Kurtalanspor Kapanabilir! Siirtli İş İnsanları Gençlere Sahip Çıkın

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sponsor ve destek bulmakta zorlanan temsilcimiz Kurtalanspor, Bölgesel Amatör Liginde mücadele edebilmek için 22 bin liralık teminat parasını zor buldu.

Geçtiğimiz sezon BAL'da iyi bir mücadele gösteren takımımız, play-off müsabakalarında çeyrek finale kadar çıkarak büyük bir başarı göstermişti.

Çeyrek final müsabakasından sonra Fırat Aygün'ün istifasına rağmen takıma sahip çıkan olmayınca Aygün, elini yeniden taşın altına koyarak takıma sahip çıktı. BAL'da mücadele edecek olan Kurtalanspor'un teminat ücretini ödeyen Angün, takıma destek çağrısında bulundu.

Angün, "İlimizin en büyük takımlarından biri olan Kurtalanspor'a destek bekliyoruz. Yönetimim ile bitlikte elimizden geldiğinde çaba sarf ediyoruz ama bizlerde bir yere kadar yetişiyoruz. Buradan Siirtli iş insanlarına, şehrimizin ileri gelenlerine, Bölgesel amatör Liginde Siirt'i temsil edecek olan Kurtalanspor'a destek vermelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

"50 yıllık bir geçmişe ve tarihe sahip olan Kurtalanspor, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya" diyen Angün, "Kongre kararı almak istiyorum ama kimse talip olmuyor, kongre kararı alırsam ve aday çıkan olmazsa takım feshedilerek kapatılacak. Ben bu takımın kapatılmasını gençlerin hayallerinin yarım kalmasını istemiyorum." dedi.

Angün, son olarak Siirtli iş insanlarına seslenerek şunları söyledi:

Sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Siirt'ten ve Kurtalan İlçe merkezinden takımımıza sponsor bulamadık. Ama bir Kurtalanlı hemşehrimiz Batman'dan Kurtalanspor'a sponsor oldu, onun sayesinde gençlerimizin az bir ihtiyacını karşıladık. Bu biz Siirt ve Kurtalan'ın ayıbı. Siirtli iş insanlarına ve devlet yetkililerine sesleniyorum lütfen Kurtalanlı gençlerin sesi olarak sizlere sesleniyorum. Bu gençlerimizin hayallerini yarım bırakmayın bu takıma destek verin. Takıma sahip çıkmak, yönetimimize girmek isteyen ve sponsor olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN