Mardin'den acı haber : 3'ü çocuk 4 ölü!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 3’ü çocuk 4 kişi evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Yangında ailesini kaybeden baba Yunus Tur'un olayın olduğu sırada işyerinde olduğu öğrenildi.

Yangın,Mardin’in Mazıdağı ilçesinin Kayalar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Tur'a ait olan 2 katlı evde oturan oğlu Yunus Tur'un oturduğu evde yangın çıktı.Çevredekilerin evden yükselen dumanları görmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi ,olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınara söndürüldü.

Yangına uyurken yakalanan anne Nisan Tur (34) ve çocukları Miran, Lorin ile Ecrin'in çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirlendi.Yapılan incelemelerin ve kontrollerin ardından anne ve yaşları 1 ile 7 arasında olan 3 çocuğun cenazeleri Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABALARI YANGINDA EVDE DEĞİLDİ
Eşini ve 3 çocuğunu yangında kaybeden Yunus Tur'un yangının çıktığı anda evde olmadığı ve ilçede bulunan Eti Bakır işletmesinde çalıştığı öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN