Marek Hamsik Trabzonspor'da

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Trabzonspor peş peşe transferleri bitirmeye devam ediyor. Gervinho ve Bruno Peres transferlerini açıklayan Bordo Mavililer Slovak yıldız Marek Hamsik'in transferini açıklamaya hazırlanıyor. 

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, bir süredir görüşme halinde olduğu Marek Hamsik ile her konuda anlaştı. Göteborg'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncu 2 yıllı sözleşmeyi imzaladı. Buna göre Slovak yıldıza yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret ve 700 imza parası ödenecek.

Kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. 

20 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ İLE ÇİN'E GİTMİŞTİ

Slovan Bratislava altyapısından yetişen Marek Hamsik, 2004 yılında İtalya'nın Brescia U19 takımına transfer oldu. Slovak futbolcu daha sonra burada A takıma çıktı ve gösterdiği başarılı performansın ardından 5.5 milyon euro bonservis bedeli ile 2007 yılında İtalya Serie A takımlarından Napoli'ye transfer oldu. Burada geçirdiği 12 senenin ardından kariyerinin en pahalı transfer ücretiyle, 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında  2018-19 sezonunun devre arasında Çin'in DL Yifang kulübüne gitti. Hamsik Çin ekibinde geçirdiği 2 sezonun ardından geçtiğimiz sezonun devre arasında Göteborg'un yolunu tuttu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu burada yarım sezon forma giydi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN