Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu, Siirtli Rümeysa'nın Teklifini Geri Çevirmedi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

MasterChef programında jüri olan Somer Sivrioğlu, kendisine mektup yazarak evlerine davet eden Siirt’in Kurtalan ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Rümeysa Yılmaz ve kardeşinin evlerinde misafir olma davetini geri çevirmedi.

Rümeysa ve kardeşi Somer Şefe mektup yazarak hediye gönderdi ve evlerine davet etti.

Bunun üzerine Somer Şef de sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir mesaj yayımlayarak, Siirt’in Kurtalan ilçesinde yaşayan Rümeysa ve kardeşinin evine gideceğine dair söz verdiğini belirtti.

Rümeysa mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba Soner şefim ben Rümeysa Yılmaz 14 yaşındayım. Kardeşim ve ben mektubu ve hediyeyi size Siirt'ten yolluyoruz. Masterchef Türkiye’yi izlerken sizin aksesuarlarınız benim dikkatimi çekti. Biz de size kolye yapmak istedik. Sizleri çok seviyoruz, sizin sayenizde yemek yapmaya olan ilgim daha çok arttı. Sizin yaptığınız yemekleri öğrendikten sonra ben de evde yapmaya çalışıyorum. Masterchef Türkiye'de yarışmayı ve sizleri görmeyi çok istiyoruz ama sanırım yarışmak için daha çok büyümemiz gerekiyor. Umarım hediyelerimizi beğenirsiniz takarsanız bizi çok mutlu edersiniz. Umarım bir gün hayalimi sizlerle gerçekleştiririm. Not sizleri evimize davet ediyoruz.”

“Sana söz Rümeysa Siirt'e de evinize çay içmeye de geleceğim hediyeni de bir ömür boyu saklayacağım”

Masterchef’in Somer Şefi de şöyle dedi:

“Her şey sizin için 3 yıldır evinize misafir ediyorsunuz, mesaj atıyorsunuz, selam veriyorsunuz, sevgi gösteriyorsunuz. Her şey geçer sevgi baki kalır. Sana söz Rümeysa Siirt'e de evinize çay içmeye de geleceğim, hediyeni de bir ömür boyu saklayacağım. Başarımızın da Masterchef Türkiye'nin de gerçek sahibi siz seyircilerimizsiniz. Allah hepinizden razı olsun.”

Haber: Muharrem İnaç

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN