MasterChef Türkiye 18 Ağustos 2021 - Ana kadronun 14. ismi belli oldu!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de final turu heyecanı devam ediyor. Üçüncü gruptaki yarışmacılar, bu akşam MasterChef 2021'in 14. yarışmacısı olmak için mücadele etti. Bazı yarışmacıların kural hatası nedeniyle yemeklerinin değerlendirilmemesi duygusal anlar yaşattı. Kıyasıya mücadele sonrasında şefler, önlüğü kazanan ismi açıkladı.

MASTERCHEF 2021'DE 14. YARIŞMACI KİM OLDU?

TV8'in lezzet ve heyecan dolu yarışmacı MasterChef Türkiye'de ana kadro yarışmacılarının seçimi devam ediyor. Bu akşam, 18 Ağustos Çarşamba günü MasterChef 2021'in 14. ana kadro yarışmacısını belirlemek için kıyasıya bir lezzet mücadelesi yaşandı. İki yarışmacının yemeklerini değerlendirilmeye alınmaması gözyaşları ile izlendi.

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'nin 41. bölümünde şefler, yarışmacılardan ilk turda sac tava, yanında şehriyeli pilav ile birlikte yapmalarını istedi. Teknik bir yemek olan sac tava için verilen süre ise 40 dakika idi. Yarışmacılar, en lezzetli yemeği yapmak için tüm hünerlerini sergiledi. Fakat süre bitiminde Atakan ve Nejdet, yemeklerini ocaktan almadıkları için kural gereği tadım yapılmadı ve değerlendirme dışında kaldı. Bu durumu öğrenen Nejdet, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Nejdet'i arkadaşları bu talihsiz olayda teselli etmek için anında yanına gittiler.

Şefler, değerlendirilen yemeklere göre sonraki tura geçen isimleri açıkladı. Bu akşam yaratıcılık oyununa geçenler Suzan, Emre, Hüsnü, Yiğit, Safanur ve Pelin oldu. Bu yarışmacılara, yaratıcılık oyununda verilen ana ürün patlıcan oldu. Patlıcanı kullanarak daha yaratıcı yemeği hazırlamak için yarışmacıların 40 dakika süresi vardı. Yarışmacılar, kolları sıvayıp önlüğü kazanmak için ismi yazılı önlük için en kreatif tabağı hazırlamaya çalıştı.

Yaratıcılık oyununda sürenin dolması sonrasında şefler, yarışmacıların hazırladıkları yemekleri tek tek tadımını yaptı. Tadım sonrasında yaptıkları değerlendirme sonucunda MasterChef 2021'de ana kadroya giren 14. yarışmacı Safanur oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN