Meral Akşener: Getirin sandığı hodri meydan

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meclis'teki grup toplantısında konuşan Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha erken seçim çağrısında bulundu. Akşener, siyasetçinin milletiyle sandıkta helalleşeceğini söyledi.

Meral Akşener, İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Desteklere rağmen kısıtlamalardan etkilenen vatandaşlardan helallik istiyorum' açıklaması muhalefetin gündemine yerleşti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kez daha erken seçim çağrısında bulunarak, ''Hodri meydan'' dedi. Akşener, ''Siyasetçi milletiyle sandıkta helalleşir. Madem helallik alacasın önce sandığı getireceksin'' ifadelerine yer verdi.

Akşener, dünya siyasetinde bir değişim olduğunu, "ergen tavırlı popülist liderlerin" seçimleri birer birer kaybedip tarihin tozlu sayfaları arasına karıştığını da söyledi.

Akşener konuşmasında, "Siyasetçi milletiyle sandıkta helalleşir. Madem helallık alacaksın önce sandığı getireceksin, millet sana ne diyecek göreceksin. Helallik alacağına bu kadar eminsin, buyrun getirin sandığı hodri meydan." Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN