Minik Öğrencilerden anlamlı yardım

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te Anasınıfı öğrencileri anlamlı yardım gerçekleştirdi.

Alparslan Anaokulunda görev yapan başarılı öğretmen Hişfe Özkan, Şanlıurfa'da bir okulu kardeş okul seçerek öğrencileri ile birlikte oyuncak yardımında bulundu.

Alparslan Anaokulunda Eğitim ve Öğretim gören ‘Kelebekler Sınıfı’ öğrencileri, ‘Sosyal sorumluluk projesi’ kapsamında kendi oyuncaklarını arkadaşları ile paylaştı.

5 yaşındaki minik öğrenciler, seçtikleri oyuncaklarını hediye paketi yaparak, üzerine not düşüp öğretmenlerine teslim etti. Öğretmenleri Hişfe Özkan ise hediye paketlerini Şanlıurfa’daki kardeş okula kargo ile gönderdi.
Okul öncesi Öğretmeni Hişfe Özkan, ‘Sosyal farkındalık oluşturmak adına hayata geçirilen bu tür projeleri desteklediklerini söyledi.

Özkan, "Bizlerde minik öğrencilerimizle birlikte kardeş okulumuza oyuncak yarımında bulunduk. Kardeşliğimizi pekiştirmek adına bizleri tek çatı altında toplayan bu tür projeleri destekliyoruz" dedi.

Okul Müdürü Ruşen Yılmaz ise, ‘Çocukların mutluluklarına ortak olmak kendilerini daha da mutlu ettiğini belirterek, ‘Sosyal sorumluluk projelerinin devam etmesi gerektiği’ ifade etti.

Yılmaz, ‘Bu projeye destek veren öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN