Muhtarlar Siirt'te Unutulmadı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

19 Ekim Muhtarlar günü Cumhuriyet Meydanın da gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Buradaki program, Eğlence Köyü Muhtarı Abdüsselam Olgaç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile sona erdi.

MUHTARLARDAN, VALİ HACIBEKTAŞOĞLUNA ZİYARET

Çelenk sunma töreninin ardından Köy ve Mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu Valilik makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Devlet ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören ve Demokrasimizin temel taşı olan tüm Muhtarlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Muhtarlar gününü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt’te huzur ve güven iklimi ile birlikte hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Muhtarların yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Görevi başında bu millete hizmet için yaşamlarını yitiren tüm muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, kıymetli muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, afiyet ve huzur dolu günler temenni ediyorum.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN