Mustafa Cengiz'in gülünmeyen kerhane fıkrası

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"YÖNETİMDEN BİRİ ADAY OLURSA DESTEKLERİM"

Cengiz adaylık açıklamasında, "Yönetimimden biri aday olursa onu destekleyeceğim. Ben aday olmayacağım. Abdürrahim Bey, Kaan Bey ve Yusuf Bey'e adaylık bahislion teklifinde bulundum. Onlarda burada... Bu seçimde aday olmalarını istiyorum. Bu seçimde iptal olayı var. Taraftardan mutlak destek görürsem.

Yeniden değerlendireceğim. 1 aylık süreç var. Mevcut adayların Galatasaray'a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı değerlendireceğim." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz in gülünmeyen fıkrası #1

KERHANE HİKAYESİNE KİMSE GÜLMEDİ

Gazetecilerle konuşmasında, bir muhabirin, "Keşke ben başkan olmasaydım diyor musunuz?" sorusuna"Kesinlikle." yanıtını veren Cengiz'e muhabir,"Pişmansınız yani?" diye sorunca Mustafa Cengiz,"Yok, bak şimdi beni gazeteci tuzağına düşürme! Ahmet Taner Kışlalı bana bir hikaye anlatmıştı Allah rahmet eylesin. Papa inmiş havaalanına, gazetecilerden birisi 'Sayın Papa kerhaneye uğrayacak mısınız?" demiş. Adam da şaşkın 'Ne diyorsun New York'ta kerhane mi var?' demiş. Ertesi gün gazetede manşet, 'Papa havaalanından iner inmez New York'ta kerhane mi var diye sordu.'" ifadelerini kullandı.

Cengiz'in anlattığı fıkra karşısında kimse bir reaksiyon göstermedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN