Nihat Özdemir: Seyircili oynama kararı 1 Nisan'da

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Nihat Özdemir, pandemi nedeniyle maçların seyircili oynanıp oynanmayacağı kararının 1 Nisan'da belli olacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 'beUNITED' programında Türk futbolunda merak edilenleri anlattı.

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçlar için de konuşan Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

"ALDIĞIMIZ HER KARARDA BAKANLIKLARLA GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ"

Özdemir yaptığı açıklamada, "Kulüpler, pandemi döneminde neredeyse yüzde 30-35 civarında gelir kaybına uğradı. Kulüplerimiz büyük sıkıntıya düştüler.

Biz bu yolda yürürken, TFF olarak tek başımıza karar alamıyoruz. TFF'nin bir sağlık kurulu, onun pandemi grubu var. Aldığımız her kararda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı ile sürekli görüşmeler yapıyoruz.

"1 NİSAN'DA SEYİRCİLİ OYNAMA KARARI BELLİ OLACAK"

Bu aşamada herhangi bir şekilde seyircili oynamayı kolay görmüyoruz. 1 Nisan'a kadar seyircisiz oynatma kararımız devam edecek. 1 Nisan'da Sağlık Bakanımızla görüşüp, karar vermek istiyoruz. Bunun kararını, TFF tek başına alamaz.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ SEYİRCİLİ OYNAMAK İSTİYORUZ"

Şampiyonlar Ligi finalini seyircili oynamak istiyoruz, UEFA da bunu istiyor. 1 Nisan'da Fahrettin Koca'yla yapacağımız toplantıda, o maçın seyircili oynanması için istişare edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN