O Yol Sonunda Bitiyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Karayolları Genel Müdürlüğünün Siirt'teki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt-Eruh yolu, Siirt-Kurtalan yolu, Pervari-Çatak yolu ve Siirt'in tüm ulaşım sorunlarını masaya yatırdı.
Ören yaptığı açıklamada, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek ilimizin hakettiği yollara bir an evvel kavuşması İçin proje ve yapım aşamalarını takip ettiklerini söyledi.
Bu ay içinde ihalesi yapılacak Kurtalan-Beşiri yolunu yine bu yıl içerisinde Eruh viyadük çalışması,Eruh çevre yolunun genişletilmesi,Pervari beğendik viyadük çalışmasının bitirilmesi,yine bu yıl OSB yolunun yapımına başlanılması ,yıl sonunda proje çalışması devam eden Siirt -Pervari yolunun programa alınması için talimat veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN