PUBG 7.3 güncellemesi yayınlandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Geçtiğimiz hafta duyurulan PUBG Güncelleme 7.3 PC sunucularında yerini aldı ve 23 Haziran tarihinde konsollarda aktif olacak.

Bu güncelleme önümüzdeki sezonlarda Battle Royale’i geliştirecek oynanış mekaniklerinde önemli değişiklikler sunuyor. Aynı zamanda, %50 oranında daha uzun olan Çivi Kapanları ve nişancı tüfeklerine yapılan iyileştirmelerle Sezon 7’ye “Elveda” demeye hazırlanın.

PCS 1 Pick’Em Challenge: PUBG Esports, 25 Haziran’da başlayacak PCS 1 etkinliğiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Oyuncular bugünden itibaren PC sürümünde ve 23 Haziran’da konsollarda, PCS 1 için hazırlanan özel eşyaları satın alabilir ve favori takımlarını doğrudan ödüllendirmek için oy kuponlarına sahip olabilirler. Ayrıca oyuncular, oyundaki Espor sekmesine tıklayarak Pick’Em Challenge etkinliğine katılabilirler. Eşyalar, program çizelgesi ve daha fazla bilgi için PUBG blog yazısını inceleyebilirsiniz. Ayrıca, 27-28 Haziran ve 4-5 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan PCS 1 Avrupa Büyük Finalleri detayları için resmi turnuva sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN