Red Kit, ekranlara geri dönüyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Federation Entertainment, Red Kit çizgi roman serisinden uyarlanacak olan ve Fransız oyuncu Michael Youn'un da ortak yapımcı olarak dahil olacağı yeni bir seri geliştiriyor. Şirket, Red Kit'in etrafında dönen hikayenin, Luke Comics'ten uyarlama haklarını almak için Fransız şirket Un pour Tous Productions'la birlikte çalıştı.

Beyazperde'nin haberine göre, Belçikalı karikatürist Morris tarafından 1946'da yaratılan Red Kit koleksiyonu, dünya çapında 300 milyon adet satan 46 grafik romandan oluşuyor. Morris, Red Kit'te Fransız yazar René Goscinny ('Asterix & Obelix') ile yirmi yıl boyunca işbirliği yaptı. Federation ve Un pour Tous Productions tarafından ortaklaşa geliştirilen isimsiz dizide, Daltonlar, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dahil olmak üzere Red Kit (Lucky Luke)'in tüm renkli karakterleri yer alacak. Oyuncu Michael Youn, dizinin ortak yaratıcısı, sanatsal yapımcısı ve yönetmeni olarak da görev alacak.

Fransa’nın en popüler aktörlerinden ve komedi yönetmenlerinden Youn, "Çizgi romanların büyük bir hayranı olarak bu maceranın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Şirketin kurucusu Pascal Breton, "Üretmek, çocukluk hayallerini gerçekleştirmektir. Bugün sahip olduğumuz hayali bir dünyada, yetenekli Michael Youn'la Red Kit ve Daltonların efsanevi evrenini tercüme etme fırsatımız harika bir şey ve dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN