Sanayi Teknoloji İl Müdürü Abdulkadir Ekmen Emekli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt ilinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdulkadir Ekmen, 1976 yılında Siirt Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde başladığı memurluk hayatını aynı kurumda tamamlayarak emekli oldu.

2012 yılından beri Siirt ilinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü olarak görev yapan Abdulkadir Ekmen, emekli oldu.

Ekmen, Siirt’te sanayi ve ticaret alanında birçok hizmete imza atarak, son dönemde ilimizdeki yatırımların gerçekleşmesinde önemli katkılar sundu.

Emekliliğini kendi kaleme aldığı duygusal bir metinle duyuran ve Siirtlilerle vedalaşan Ekmen, “Kamuda geriye baktığımda 45 yıl önceki aynı heyecanı hala taşıdığımı, devletime ve milletime hizmet etmenin sonsuz hazzını yaşadığımı görmek ve çalışma yaşamımı siz değerli Siirtli hemşerilerimle en güzel seviyede noktalamak benim için en büyük şereftir” dedi.

Siirt Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdulkadir Ekmen, 45 yıllık memuriyet hayatını Siirt ilinde tamamlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Başta görev yaptığım tüm devlet büyüklerime, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, girişimci vatandaşlarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerine, özel sektör temsilcilerine, tüm muhtarlarımıza, basınımızın kıymetli temsilcilerine ve kadirşinas tüm Siirtli hemşerilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN