Siirt Aile Hekimleri Derneğinden Önemli Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Aile Hekimleri Derneği yönetim kurulundan önemli açıklama yapıldı.

Dernek yönetim kurulu açıklamasında, " Derneğimizden rahatsız olan bazı kişi veya kişilerce aleyhimizde gerçeği yansıtmayan, yalan ve yanlış algı operasyonları yürütüldüğünü duymaktayız" bulundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneği Yönetim kurulunun yaptığı açıklamanın devamında şunlara değindi:

"Siirt Aile Hekimleri Derneği aldığı kararlarda tamamen bağımsız olan, sadece Siirt ilinde faaliyet gösteren, Meslektaşlarımızın, Halkımızın, Devletimizin ve Ülkemizin menfaatlerini ön planda tutan özgür, etkili ve Siirt’in “Sağlıktaki” en güçlü Sivil Toplum Kuruluşudur.

Covid-19 sürecinden bu yana olan tavrımız ve duruşumuz ise nettir. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına Devletimizin hizmetinde “Hiçbir menfaat beklemeden” çalışmaya ve çabalamaya devam edeceğiz. Hem Siirt yerelinde hem de Türkiye genelinde şimdiye kadar yaptığımız faaliyetler bunun en canlı örneğidir.

Derneğimizden rahatsız olan bazı kişi veya kişilerce aleyhimizde gerçeği yansıtmayan, yalan ve yanlış algı operasyonları yürütüldüğünü duymaktayız. Derneğimizin Yönetim Kurulu tarafından alınmayan hiçbir karar derneğimizin açıklaması değildir. Derneğimizin Yönetim Kurulu ve Başkanlık açıklamaları ise sürekli olarak basın ile paylaşılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN