Siirt Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Davul ve Zurna İle Kutlandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hizmet-İş Siirt Şube Başkanı Bahattin Olgaç ile Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu arasında başkanlık makamında yapılan imza töreni düzenlendi.

İşçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında istenilen zammın yapıldığını belirten Vali Hacıbektaşoğlu Toplu iş sözleşmesinin iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemizin başarısı çalışan arkadaşlarımızın başarısına bağlıdır. Bu hususta yaptığımız bu sözleşmenin personelimizin başarılarını artırmasını diliyorum” diye konuştu.

Hizmet-İş Siirt Şube Başkanı Bahattin Olgaç Önümüzdeki 3 yılı kapsayacak bu sözleşmenin işçilerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’na ve bu sürece emek verenlere de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Toplu İş Sözleşmesinde Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, İnsan Kaynakları Müdürü Yaşar Çakır, Hizmet-İş Siirt Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Karsak da hazır bulundu.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinden sonra Belediye çalışanları Başkanlık binası önünde toplanarak davul ve zurnalar eşliğinde halay çekerek kutladılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN