Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Duyarsız Kalmadı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt eğitim ve Araştırma hastanesi yangın merdivenlerinde içilen sigara ve atılan yere atılan sigara izmaritlerine ilişkin "Hastane Yangın Merdiveni Sigara İçme Alanına Dönüştü" başlıklı haberimiz üzerine, Hastane Başhekimi Fevzi Bircan Özkan gerekli denetimlerin ve düzenlemelerin yapılmaya başlandığını belirti.

Özkan, "ilgili haberiniz akabinde hemen görevliler çalışmalarına başlamıştır." açıklamasında bulundu.

"Tekrar aynı görüntülerle vatandaşlarımızın karşılaşmaması adına her gün güvenlik görevlilerinin günde birkez bu bölümleri denetlemesiyle ilgili talimatlar verilmiştir." diyen Özka, açıklamasının devamında ise şunları dedi:

"Bahsi geçen bölgenin kantin kullanım alanının alt kısmında kalan depoya yakın yangın merdiveni olduğu anlaşılmış, bununla birlikte diğer tüm yangın merdivenlerinde de teftişler yapılmıştır. Belirtilen alanların temizliğine hemen başlanmış, tekrar aynı görüntülerle vatandaşlarımızın karşılaşmaması adına her gün güvenlik görevlilerinin günde 1 kez bu bölümleri denetlemesiyle ilgili talimatlar verilmiştir. Belirtilen bölgelerdeki duvar kısımlarında oluşan kararmalarla ilgili de boyama çalışmalarımız başlamıştır."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN